Bli med på Henrik Kristoffersens Skiskole

Rælingen Skiklubb Alpin har gleden av å invitere til Henrik Kristoffersen skiskole. Alle kursene blir gjennomført i Marikollen Skisenter ved skålheisen (Marikollen 3) og/eller barnebåndet basert på barnas ferdighetsnivå ved start.
 
Gjennom 2-dagers skiskole vil barna utvikle grunnleggende skiferdigheter og teknikk.

Våre dyktige instruktører, som også er trenere i alpinklubben, sørger for et variert aktivitetsprogram tilpasset det enkelte barns ferdighetsnivå. Formålet med skiskolen er å lære barna god skiteknikk slik at de kan oppleve mestring og skiglede i alpinbakken.

Det vil være 15-20 barn per skiskole og det er 4-8 instruktører som sørger for at alle barna blir godt ivaretatt.  Barna blir delt opp i mindre grupper for bedre læring basert på sitt utgangspunkt. Barna må ha fylt 5 år og må ha egne alpinski,  støvler og hjelm med på skiskolen.  Alle foreldre oppfordres til å være tilstede i bakken mens barna er på skiskole –  det er veldig gøy for barna å dele sin entusiasme, skiglede og mestringsfølelse sammen med dere.

Velkommen!

Oversikt over og påmelding til alle skikursene finnes HER

Siste kurs for sesongen:

Nybegynnerkurs 16.-17. mars 2024

Påmelding er kun gyldig etter innbetalt påmeldingsavgift.

Pris kr 1995 for 2-dagers kurs hvor heiskort er inkludert (helger eller ferier). 

 

På skiskolen skal barna lære

IMG_5653
  • Ta på skiene selv og tilvende seg utstyret
  • Lære seg å ta heisen, plogesvinger og stoppe
  • Kjøre med kontrollert fart ned bakken
IMG_3284
  • Skiteknikk
  • Slalomsvinger
  • Kjøre kontrollert i bakken, svinge unna objekter
  • Bli trygg og selvhjulpen i heisen

Sted

Alle kursene vil bli gjennomført i skålheisen (Marikollen 3) og/eller barnebåndet basert på barnas ferdighetsnivå ved start.

Oppmøte ved skålheisen senest kl 11.00. Det er heisen nærmest kafeen. Foreldre bør være med ved oppstart (nederst i bakken). Ta med mat og drikke, klær etter forholdene og godt humør.

Prisen for et helgekurs er kr 1995,- inklusive heiskort.

Tidspunkt

Lørdag og søndag: 11.00 – 14.00 (inkl. 30 min pause i varmestua). Det kan kjøpes mat og drikke der, evnt ta med egen mat/drikke.

Skulle det være behov for ytterligere informasjon ta kontakt på e-post: skiskole.alpin@rsk.no

Veien videre: Ønsker dere å melde barnet inn i Rælingen Skiklubb Alpin etter fullført skiskole, så gis det rabatt på treningsavgiften. Gå inn her Bli medlem RSK Alpin for påmelding.

Vi gleder oss til å se deg!

Sportslig hilsen

Rælingen Skiklubb Alpin