Om Rælingen Skiklubb Alpin

Vi er en alpinklubb med over 130 aktive medlemmer fra 3-4 års alderen og opp til 16 år.

Rælingen Skiklubb – Alpingruppa er en foreldredrevet klubb og den ivrige foreldregruppa drifter skianlegget i Marikollen. Vi er stolte av klubben vår, og ønsker å bidra i lokalmiljøet og på Romerike med et aktivt skimiljø for barn og unge.

Rælingen Skiklubb Alpin er et godt eksempel på at det er mulig for en liten klubb å få frem gode løpere, dette takket være et genuint miljø og et enormt engasjement blant, løpere, foreldre og ikke minst trenerne.

Det samme miljøet, engasjementet og dugnadsinnsatsen gjør oss i stand til å utvide bakken, slik at det blir plass til flere barn som kan få gleden av å lære å stå på ski og utvikle sine skiferdigheter i nærmiljøet. Marikollen har et stort nedslagsfelt, da bakken brukes av barn og voksne fra hele Nedre Romerike. Bakken er åpen for alle og et sosialt og trygt sted der du møter andre skiglade barn og voksne.

Det er retningslinjer for hvordan vi ønsker å ha det i Rælingen skiklubb alpin. Du bør kjenne til disse!

VÅR VISJON

 • Flest mulig så lenge som mulig.
 • Skikjøring i sin alminnelighet er fantastisk artig. Alpin skikjøring er noe av det artigste man kan holde på med vinters tid. RSK Alpin ønsker gjennom sin virksomhet å spre denne gleden til flest mulig.
 • Selvstendighet, tilhørighet, mestring og å være gode forbilder er fire viktige egenskaper vi i RSK Alpin vektlegger å hjelpe medlemmene med.
 • RSK Alpin skal stimulere til ett sosialt, hyggelig og trygt miljø for alle medlemmene.

VÅRE MÅL

 • Gi et godt sportslig tilbud til klubbens medlemmer
 • Sørge for god ettervekst av unge idrettsutøvere på alle nivåer samtidig som de gode alpintalentene skal få den hjelpen de trenger i sin ferd mot større mål
 • Legge til rette for å utvikle toppidretts utøvere med de riktige holdningene for å lykkes helt i toppen.
 • Stimulere til et sosialt og trygt miljø for medlemmene

VÅRE VERDIER

RESPEKT

 • Vi behandler hverandre med respekt og skaper et trygt og inkluderende miljø for både lagkamerater, trenere og andre personer vi møter i forbindelse med idretten vår. 


LANGSIKTIGHET

 • I Rælingen alpin skal vi bli gode sammen gjennom allsidig, målrettet og langsiktig arbeid. Vi er positive til å lære noe nytt og til å mestre det vi trener på.

FELLESSKAP

 • Klubben skal preges av samhold og lagånd. I fellesskap skal vi utvikle dyktige, glade og motiverte alpinister som heier på hverandre. 

SKIGLEDE

 • I Rælingen alpin skal vi skape skiglede gjennom mestring og motivasjon. Vi vil utvikle skiferdigheter gjennom gøyale og utfordrende treninger for alle. 

   

Har du spørsmål så kontakt oss gjerne

RSK alpin 10 gylne regler:

 1. Respekter klubbens arbeid. Det er frivillig å være medlem av RSK Alpin, men er du med følger du «Slik gjør vi det i RSK Alpin».

 2. Vis respekt overfor hverandre, trenerne og andre du møter i idretten.

 3. Selvstendighet, tilhørighet, mestring og det å være et godt forbilde for andre står sentralt i treningshverdagen.

 4. I RSK Alpin utvikler vi vennskap og lagånd.

 5. RSK Alpins trenere er gode forbilder for utøverne – de motiverer og inspirerer.

 6. Treningen skal gi nye utfordringer og opplevelser.

 7. Foreldre i RSK Alpin er inkluderende og fokuserer på klubben og gruppen fremfor enkeltindividene.

 8. I RSK Alpin lærer barna å tåle både medgang og motgang.

 9. I RSK Alpin er vi stolte av klubben vår. Bær RSK Alpin og Rælingen Skiklubb logoen synlig, men husk at det forplikter.

 10. På trening er vi først i bakken og sist hjem

Våre verdier