Velkommen til Rælingen skiklubb alpin!

Fyll ut informasjonen i skjemaet under og du vil bli henvist til riktig treningsgruppe.

Som medlem i Rælingen skiklubb betaler du medlemsavgift. Denne varierer i forhold til hvilket medlemsskap du velger. Treningsavgift avgjøres på bakgrunn av hvilken treningsgruppe du vil delta i. Se under «Grupper» for detaljer om pris per gruppe.

Vi gir 30% søskenmoderasjon på treningsavgiften for søsken nummer 2 og 50% for søsken nr. 3.

*Søskenmoderasjon gjelder ikke for Knøttegruppene.

 

Hva er forventet av deg som forelder?

 • Når barna trener så må man noen ganger bidra som tilsynsvakt (innendørstrening) og i skibakken som trenings, heis- eller kafevakt. Dette foregår i treningstiden for barna.
 • 1-2 helger dugnadsvakt i løpet av sesongen (fredag, lørdag og søndag) som kafe eller heisvakt.
 • Bidra til gjennomføring av Rælingsspretten (eget renn i Marikollen en helg) og RSK egne renn i Marikollen.
 • Barmark og dugnadshelg i september; aktive løpere i klubben trener lørdag og søndag hvor foreldre hjelper til med forefallende arbeid i Marikollen skisenter.
 • Om du har mulighet til å bidra utover dette så setter vi veldig stor pris på det.
 • Alle gruppene bruker Spond til å kommunisere treninger så du som forelder må laste ned app eller gå via nett.

Utstyrskrav

 • Hjelm og ryggskinne
 • Det er anbefalt å ha alpinski og ikke twintip. Her finnes det masse brukt utstyr til en rimelig penge.
 • Litt enkelt preppeutstyr for å sikre skarpe stålkanter på skiene.

Heiskort

 • Alle foreldre med barn på grupper som har dugnadsvakter får foreldrerabatt på heiskort (foresatte med aktive løpere).
 • Knøttegruppene har ikke dugnadsvakter og Knøtteforeldre får dermed kun medlemsrabatten på heiskort (sesongkort medlem).
 • Alle medlemmer får medlemsrabatt på heiskort (sesongkort medlem).

Renn

Det er helt frivillig å delta på renn, men vi oppfordrer alle til å bli med. Dette er kjempegøy og sosialt både for store og små. Hver gruppe avtaler hvilke renn man ønsker å delta på og påmelding gjøres individuelt.

Generelle vilkår

Innmelding

Innmelding i Rælingen Skiklubb gjøres via skjemaet nederst på siden. Medlemskontingent styres og faktureres av Rælingen Skiklubb sentralt. Priser og info finner du i bunnen av innmeldingsskjemaet. Alle som ønsker å trene alpint i Rælingen Skiklubb alpin må være innmeldt i klubben og ha betalt treningsavgift.

Treningsavgift

Treningsavgiften fastsettes årlig og faktureres pr. kalenderår. De til enhver tid gjeldende satser finnes på respektive gruppesider på rsk.no/alpin

Utmelding

Utmelding skal skje skriftlig til Rælingen Skiklubb til post.alpin@rsk.no. Dersom utmelding sendes etter at treningsavgiften er sendt ut, må treningsavgift for hele sesongen, samt andre utestående kostnader (samlingskostnader etc.) betales fullt ut.

Dersom du ønsker å fortsette å være medlem i Rælingen Skiklubb etter utmelding av alpingruppa, må dette spesifiseres i oppsigelsen.

Oppstart

Vi tilbyr to gratis treninger med tildelt gruppe før kravet om medlemskap og betaling av treningsavgift trer i kraft. Utøvere som ønsker å fortsette etter de to gratistreningene må betale medlemskontingent og treningsavgift for inneværende periode for å fortsette å trene i Rælingen Skiklubb alpin. Dersom medlemskontingent og treningsavgift ikke betales vil utøveren ikke ha anledning til å delta på trening.

Praktisk

Som foresatt i Rælingen Skiklubb alpin forventes det at du holder deg orientert på følgende plattformer:

– rsk.no/alpin
– Treningsgruppens side på Facebook
– Spond

Klubben og bakken drives på dugnad, så det forventes også at alle foresatte bidrar med dugnadsarbeid av ulik art gjennom året. Det er normaltbehov for foresatte i bakken ifm. trening, både til rigging, ploging, nedrigging og andre oppgave

Velg ønsket treningsgruppe - Knøttegruppa 1 (trening på mandager) er fullbooket.
Flere søsken? Separer med komma.
Prisen gjelder kun medlemskap i RSK, treningsavgift tilkommer.
Lukk meny