Velkommen til Rælingen skiklubb alpin!

Fyll ut informasjonen i skjemaet under og du vil bli henvist til riktig treningsgruppe.

Som medlem i Rælingen skiklubb betaler du medlemsavgift. Denne varierer i forhold til hvilket medlemsskap du velger. Treningsavgift avgjøres på bakgrunn av hvilken treningsgruppe du vil delta i. Se under «Grupper» for detaljer om pris per gruppe.

Vi gir 30% søskenmoderasjon på treningsavgiften for søsken nummer 2 og 50% for søsken nr. 3.

*Søskenmoderasjon gjelder ikke for Knøttegruppene.

 

Hva er forventet av deg som forelder?

 • Når barna trener så må man noen ganger bidra som tilsynsvakt (innendørstrening) og i skibakken som trenings, heis- eller kafevakt. Dette foregår i treningstiden for barna.
 • 1-2 helger dugnadsvakt i løpet av sesongen (fredag, lørdag og søndag) som kafe eller heisvakt.
 • Bidra til gjennomføring av Rælingsspretten (eget renn i Marikollen en helg) og RSK egne renn i Marikollen.
 • Barmark og dugnadshelg i september; aktive løpere i klubben trener lørdag og søndag hvor foreldre hjelper til med forefallende arbeid i Marikollen skisenter.
 • Om du har mulighet til å bidra utover dette så setter vi veldig stor pris på det.
 • Alle gruppene bruker Spond til å kommunisere treninger så du som forelder må laste ned app eller gå via nett.

Utstyrskrav

 • Hjelm og ryggskinne
 • Det er anbefalt å ha alpinski og ikke twintip. Her finnes det masse brukt utstyr til en rimelig penge.
 • Litt enkelt preppeutstyr for å sikre skarpe stålkanter på skiene.

Heiskort

 • Alle foreldre med barn på grupper som har dugnadsvakter får foreldrerabatt på heiskort (foresatte med aktive løpere).
 • Knøttegruppene har ikke dugnadsvakter og Knøtteforeldre får dermed kun medlemsrabatten på heiskort om de inngår i familiemedlemskap (sesongkort medlem).
 • Alle medlemmer får medlemsrabatt på heiskort (sesongkort medlem).

 • Se www.marikollen.no for prisliste

Renn

Det er helt frivillig å delta på renn, men vi oppfordrer alle til å bli med. Dette er kjempegøy og sosialt både for store og små. Hver gruppe avtaler hvilke renn man ønsker å delta på og påmelding gjøres individuelt.

Rælingen Skiklubb alpin arrangerer flere renn i Marikollen som er fine for alle å delta på. Det er trygt å kjøre på hjemmebane.

Generelle vilkår

Innmelding

Innmelding i Rælingen Skiklubb gjøres via skjemaet nederst på siden. Medlemskontingent styres og faktureres av Rælingen Skiklubb sentralt. Priser og info finner du i bunnen av innmeldingsskjemaet. Alle som ønsker å trene alpint i Rælingen Skiklubb alpin må være innmeldt i klubben og ha betalt treningsavgift.

Treningsavgift

Treningsavgiften fastsettes årlig og faktureres for perioden 1. mai til 30. april året etter. De til enhver tid gjeldende satser finnes på respektive gruppesider på rsk.no/alpin

Medlemskontigentet er gjeldende pr kalenderår.

Utmelding

Utmelding skal skje skriftlig til Rælingen Skiklubb til sportslig.alpin@rsk.no. Dersom utmelding sendes etter at treningsavgiften er sendt ut, må treningsavgift for hele sesongen, samt andre utestående kostnader (samlingskostnader etc.) betales fullt ut.

Dersom du ønsker å fortsette å være medlem i Rælingen Skiklubb etter utmelding av alpingruppa, må dette spesifiseres i oppsigelsen.

Oppstart

Vi tilbyr to gratis treninger med tildelt gruppe før kravet om medlemskap og betaling av treningsavgift trer i kraft. Utøvere som ønsker å fortsette etter de to gratistreningene må betale medlemskontingent og treningsavgift for inneværende periode for å fortsette å trene i Rælingen Skiklubb alpin. Dersom medlemskontingent og treningsavgift ikke betales vil utøveren ikke ha anledning til å delta på trening.

Praktisk

Som foresatt i Rælingen Skiklubb alpin forventes det at du holder deg orientert på følgende plattformer:

– rsk.no/alpin
– Treningsgruppens side på Facebook
– Spond

Klubben og bakken drives på dugnad, så det forventes også at alle foresatte bidrar med dugnadsarbeid av ulik art gjennom året. Det er normalt behov for foresatte i bakken ifm. trening, både til rigging, ploging, nedrigging og andre oppgave

Velg ønsket treningsgruppe
Flere søsken? Separer med komma.
Prisen gjelder kun medlemskap i RSK, treningsavgift tilkommer.
Lukk meny