Velkommen til Freeski
&
Snowboard!

Fyll ut informasjonen i skjemaet under og du vil bli henvist til riktig treningsgruppe.

Som medlem i Rælingen skiklubb betaler du medlemsavgift. Denne varierer i forhold til hvilket medlemsskap du velger. Treningsavgift avgjøres på bakgrunn av hvilken treningsgruppe du vil delta i. Se under «om Freeski» for detaljer om pris.

Vi gir 30% søskenmoderasjon på treningsavgiften for søsken nummer 2 og 50% for søsken nr. 3.

Hva er forventet av deg som foreldre/foresatt og som du må stille opp på?

  • RSK er en dugnadsdrevet klubb og derfor må du som foreldre bidra på dugnad for å holde treningstilbudet i Marikollen ved like.
  • Når barna trener så må man gjennom sesongen bidra som tilsynsvakt (innendørstrening) og når Marikollen åpner som heis- eller kafevakt, og i bakken under trening for å hjelpe etter behov. Dette foregår hovedsakelig i treningstiden for barna.
  • 1-2 helger dugnadsvakt i løpet av sesongen (fredag, lørdag og søndag) som kafe-, heis–, barnebånd- eller airbag-vakt. 
  • Bidra til gjennomføring arrangementer i Marikollen.
  • Barmark og dugnadshelg i september; aktive løpere i klubben trener lørdag og søndag hvor foreldre hjelper til med forefallende arbeid i Marikollen skisenter.
  • Om du har mulighet til å bidra utover dette så setter vi veldig stor pris på det.
  • Alle gruppene bruker Spond til å kommunisere treninger så du som forelder må laste ned app eller gå via nett.

 

Heiskort

  • Alle aktive løpere får rabatt. Egen kode blir delt med disse.
  • Alle foreldre med barn på grupper som har dugnadsvakter får foreldrerabatt på heiskort. Informasjon blir sendt ut med egne koder.

Generelle vilkår

Innmelding

Innmelding i Rælingen Skiklubb gjøres via skjemaet nederst på siden. Medlemskontingent styres og faktureres av Rælingen Skiklubb sentralt. Priser og info finner du i bunnen av innmeldingsskjemaet. Alle som ønsker å trene i Rælingen Skiklubb må være innmeldt i klubben og ha betalt treningsavgift.

Treningsavgift

Treningsavgiften fastsettes årlig og faktureres pr. kalenderår. De til enhver tid gjeldende satser finnes på respektive gruppesider.

 

Utmelding

Utmelding skal skje skriftlig til Rælingen Skiklubb på Freeski-snowboard@rsk.no. Dersom utmelding sendes etter at treningsavgiften er sendt ut, må treningsavgift for hele sesongen betales fullt ut.

Oppstart

Vi tilbyr to gratis treninger med tildelt gruppe før kravet om medlemskap og betaling av treningsavgift trer i kraft. Utøvere som ønsker å fortsette etter de to gratistreningene må betale medlemskontingent og treningsavgift for inneværende periode for å fortsette å trene i Rælingen Skiklubb . Dersom medlemskontingent og treningsavgift ikke betales vil utøveren ikke ha anledning til å delta på trening.

Praktisk

Som foresatt i Rælingen Skiklubb forventes det at du holder deg orientert på følgende plattformer:

– Treningsgruppens side på Facebook
– Spond

Klubben og bakken drives på dugnad, så det forventes også at alle foresatte bidrar med dugnadsarbeid av ulik art gjennom året. Det er normalt behov for foresatte i bakken ifm. trening, både til rigging, shaping, nedrigging og andre oppgaver.

Her kan du melde deg inn i RSK freeski & snowboard. Etter å ha fylt ut dette skjemaet blir du sendt videre til registrering i Spond. Freeski-gruppen er fulltegnet sesongen 2022/23. Det er kun tilgjengelige plasser på Snowboard-gruppen.

2024 © Rælingen Skiklubb